Website bouwen, onderhouden en optimaliseren

Wil jij een website laten maken, onderhouden of heb je een bestaande website die je wilt verbeteren? Met ruim 12 jaar ervaring kan ik je helpen bij het opzetten van je nieuwe website en bij het onderhouden en optimaliseren van bestaande websites.

 • Nieuwe website

  website bouwenJe wilt een website laten bouwen en ik kan dit van A tot Z voor je verzorgen. In overleg gaan we kijken wat je wensen zijn en hoe we dit kunnen realiseren.

  Ja, dat wil ik!

 • Onderhoud

  website onderhoudenJe hebt al een (of meerdere) websites, maar geen tijd om deze te onderhouden. Ik help je graag om jouw website(s) netjes en up-to-date te houden!

  Ja, dat wil ik!

 • Optimalisatie

  website optimaliserenJe bestaande website voldoet niet meer. Ik help je met het afstoffen, verbeteren en optimaliseren, zodat jij weer optimaal zaken kunt doen!

  Ja, dat wil ik!

Wat kost dat eigenlijk, zo’n website laten bouwen?

De kosten voor het opzetten van een eenvoudige website begint bij kleine webdesigners vaak al bij zo’n 1000 euro. Afhankelijk van wat je wilt, betaal je bij de grotere bureau’s al snel 2000 tot 5000 euro.

Dit kan best voor minder vind ik zelf, zeker als je net begint met je eigen bedrijfje. Ik reken geen uurtarief, maar een all-in prijs.

Deze prijs bepalen we samen aan de hand van:

“Een mooie website is niet altijd een goede website”De Chillfaktor
 • de wensen en eisen die je zelf stelt aan je website
 • functionaliteiten die nodig zijn (blogs, webshop, reserveringen, etc)
 • wat kun je zelf en waar kan ik je helpen
 • jouw draagkracht

Kortom, in goed overleg bepalen we wat voor elkaar kunnen betekenen. Een goede en efficiënte website hoeft niet duur te zijn.

Eerst even samen afstemmen?

Heb je een webklus en wil je die door mij laten verzorgen? Ik kijk graag met je mee wat je voor ogen hebt en waar ik je mee kan helpen! Stuur je even een mailtje?

Ervaring, vaardigheden & referenties

Al in 1995 (de tijd van World Online en piepende modems) bouwde ik mijn eerste websites. Deze hobby werd later mijn beroep en zo heb ik mij vanaf 1999 professioneel bezig gehouden met het bouwen en onderhouden van websites.

Contact opnemen met de Chillfaktor

Heb je een vraag over de workshop Wim Hof Methode, IJsyoga of IJsmeester?
Stuur een mailtje naar info@dechillfaktor.nl of vind mij op Facebook: @DeChillfaktor.

Op de pagina Contact vind je alle overige adresgegevens van De Chillfaktor.