IJsmeester: Koudetraining en Haptonomie

Koudetraining geef ik ook samen met mijn Haptonomie-collega Marcel Boomsma, onder de naam “IJsmeester”. In deze training vertellen wij veel over de Wim Hof Methode en benaderen dit vanuit de invalshoek van de Haptonomie. Voelen staat dus centraal bij deze training!

Download hier onze flyer: Training IJsmeester (pdf) of neem contact op met Peter Bouma of Marcel Boomsma.

Word ook IJsmeester!

Met dit krachtig kado voor je gezondheid leer je in een dagdeel alles over de Wim Hof methode. Wat je daarbij in je lijf leert voelen, neem je voor altijd mee. Wat valt er te voelen in je lijf en wat kun jij daarmee in het dagelijks leven? Doe mee aan deze waardevolle, leuke, intensieve en uiterst leerzame training!

Eenvoudig te leren

In de training IJsmeester leer je in een dagdeel de praktische en makkelijk toepasbare technieken om jouw gezondheid te optimaliseren. Je leert beter om te gaan met kou en op welke manier je je ademhaling en mindset kunt gebruiken voor meer energie en betere focus. Door daarbij te voelen wat er in je lijf gebeurt, krijg je veel informatie over hoe jij de zaken aanpakt. Of zoals Wim Hof vaak zegt “Voelen is begrijpen”!

Koudetraining, haptonomie & meer

Wij (Marcel en Peter) hebben zelf de voordelen van de WHM mogen ontdekken en zagen al snel raakvlakken met ons vakgebied Haptonomie. Het ijsbad gebruiken wij als spiegel om te laten voelen wat er in je lijf gebeurt als jij voor een uitdaging komt te staan. Dit pak je namelijk op een bepaalde manier aan, jouw manier.

Ook jij kunt voor, in en na een ijsbad ontdekken hoe je met stressvolle situaties omgaat. Dit geeft een prachtig inzicht en is zeer waardevol voor je zelfontwikkeling! Immers, als je niet weet hoe jij het doet, hoe kun je het dan anders doen? Hoe ga jij om met druk van buitenaf en hoe vind je de kracht en rust in je lijf om hiermee om te gaan. Wij helpen jou deze route te vinden en te voelen. Een krachtig kado voor je lichaam en geest!

Voor bedrijven en particulieren

Wil je een keer meedoen, kijk dan hieronder voor reeds geplande trainingen. Deze training kunnen wij ook eenvoudig op locatie geven en is uitermate geschikt voor bedrijven, sporters. teambuilding, management-training, etc. Daarnaast kunnen wij maatwerk leveren op specifieke thema’s.

Evaluatie en ontwikkeling
evaluatie-ijsmeesterWe zijn op de achtergrond wel bezig om de workshop nog sterker neer te zetten. In ons eerste jaar IJsmeester hebben wij (Marcel en Peter) meer dan 100 enthousiastelingen getraind en begeleid bij het aangaan van een stressvolle situatie en een waardevolle bijdrage geleverd aan hun geestelijke en lichamelijke gezondheid!

Terugkijkend en vooruitblikkend zien wij dat het concept Koudetraining & Haptonomie bij uitstek geschikt is voor trainingen in het bedrijfsleven. Je begrijpt het al, hier gaan we dus lekker mee verder!

Ideeën en enthousiasme in overvloed, dus binnenkort meer over onze plannen! Wil je meer informatie, stuur dan vrijblijvend een mailtje naar Peter Bouma of Marcel Boomsma.

Contact opnemen met de Chillfaktor

Heb je een vraag over de workshop Wim Hof Methode, IJsyoga of IJsmeester?
Stuur een mailtje naar info@dechillfaktor.nl of vind mij op Facebook: @DeChillfaktor.

Op de pagina Contact vind je alle overige adresgegevens van De Chillfaktor.