Contact opnemen

Heb je een vraag? Dan hoor ik dat graag!

Adresgegevens

In februari 2022 ben ik verhuisd naar Ibiza. Je kunt hier bij mij terecht of we kunnen overleggen over workshops in Nederland.
E-mail: info@dechillfaktor.nl

KvK 66355532
BTW-nummer NL173345840B01

Wie is De Chillfaktor?

Hi, ik ben Peter Bouma (1971) en op dit moment woon ik op Ibiza. Ik zing, speel gitaar en doe elke ochtend Kundalini Yoga en ademhalingsoefeningen. Deze Sadhana (Spiritual practice) doe ik thuis of ergens in de natuur.

Na 23 jaar in het bedrijfsleven was het tijd om voor, en vooral áls mijzelf, aan de slag te gaan. In 2016 ben ik begonnen als De Chillfaktor:

  • Ik organiseer Adem en IJs (breathwork-bootcamp met ijsbad)
  • Ik geef workshops in de Wim Hof Methode
  • Ik ben Kundalini Yoga Teacher (Level I)
  • Ik speel gitaar en zing. (vnl mantra's en ook 'gewone' liedjes 😉 )
  • Ik geef ademworkshops en ademlessen
  • Ik ben gediplomeerd masseur
  • Ik geef coaching op haptonomische basis
  • Ik maak nog af en toe websites voor particulieren en kleine ondernemers
  • Ik woonde en werkte van juli 2018 tot nov 2020 op Texel en organiseerde daar Breathwalks op het strand

Mijn levenspad
Een dikke burn-out in 2006 zorgde ervoor dat ik mijn leven anders ben gaan inrichten. Na 23 jaar in het bedrijfsleven ben ik in 2016 voor mijzelf begonnen.

Na mijn burn-out ben ik steeds meer gaan voelen wat mij beweegt en ben ik die bewegingen meer en meer gaan volgen. Dit begon met Reiki en Yoga en leidde in 2006 tot mijn eerste kennismaking met Ancient Massage. In 2010 volgde ik de 10-daagse opleiding tot masseur. Na een coachingstraject ben ik in 2011 begonnen aan de studie Haptonomie.

In 2015 ben ik naar "Incredible India" gereisd om de "one-month professional course" te volgen en heb ik mijn vaardigheden in de Ancient Massage verder ontwikkeld. Ik zag een prachtige verbinding met de Haptonomie en ben dit steeds meer gaan toepassen binnen de massage.

In 2014 volgde ik een workshop van Wim Hof en al gauw was ik 'hooked'. In 2015 en in 2016 ben ik met Wim Hof naar Polen geweest om daar te trainen in de kou. Ik heb daar 'aan den lijve' mogen ondervinden hoe geweldig krachtig ons lichaam is en waar we allemaal toe in staat zijn.

'Voelen is begrijpen' roept Wim Hof vaak en weer zag ik een prachtige verbinding met de Haptonomie.

Dit heeft mij geïnspireerd om deze kennis te gaan delen en mensen verder te helpen. Onder de naam "De Chillfaktor" combineer ik Haptonomie, Massage, Kundalini Yoga en de Wim Hof methode met een flinke scheut levenservaring.

Voelen staat in al mijn activiteiten centraal.

Image