Ancient massage

Deze massagevorm (ookwel “Yoga for the lazy man” genoemd) is de voorloper van de Thai Yoga massage en wordt gegeven op een mat op de grond.

Een massage duurt zo’n anderhalf tot twee uur en client en masseur zijn gekleed in (lange) broek en shirt. Deze massage combineert yoga asana’s, acupressuur en bewegingen uit Dancing with the Wind (Thai Chi) en is gebaseerd op het herstellen van de natuurlijke stroom van energie in het lichaam.

Ik gebruik mijn lichaamsgewicht en masseer met mijn handen, voeten, ellebogen de belangrijkste energiebanen om zo spanningen en blokkades te verzachten.

Hoe gaat het met je?

Zit je ‘lekker in je vel’? Kun je voelen waar je in je lijf spanning vasthoudt? Of waar je wel wat meer steun kunt gebruiken?

Samen met jou zoek ik graag naar de grenzen die we tegenkomen. Zo leer ik je voelen waar je spanning vasthoudt en op welke manier jij dat doet. Mijn kennis van de Haptonomie gebruik ik om patronen voelbaar te maken. Zo doende ontstaat een ‘karakterschets’ hoe jij zaken in het leven aanpakt.

Zo leer je te voelen hoe jij in het dagelijks leven beweegt en krijg je inzicht in hoe jij keuzes maakt in thema’s als werk, relatie, zelfontwikkeling, gezondheid, etc. Als je gaat voelen hoe je het doet, ga je begrijpen hoe je het doet.

Of zoals Johan Cruijff ooit zei; “Als je het ziet ga je het snappen

Tarief voor een Ancient Massage sessie

€ 75,-

een sessie duurt anderhalf tot twee uurde-chillfaktor-buddha-transparant

Een sessie kan naar behoefte worden ingericht

 • Ontspanningsmassage

  Even tijd voor jezelf! Ik doe het werk en jij kunt er lekker van genieten. Ik werk in stilte en op de achtergrond is muziek. Een heerlijk kado voor je lichaam en geest!

  Na afloop van de massage dek ik je toe en vertrek ik uit de ruimte. Ik zet alvast een kop thee en laat jou even rustig en in je eigen tempo nagenieten

 • Massage & haptonomie

  Je krijgt een volledige massage en daarbij gaan we samen op zoek naar jouw bewegingen en remmingen. Waar zitten jouw grenzen en hoe kun je daar zelf ruimte aan geven.

  Tijdens de massage zal ik mijn waarnemingen met je delen. Zo kunnen we verbanden leggen met hoe je in het dagelijks leven beweegt en zaken aanpakt

 • Massage & ademhaling

  Je krijgt een volledige massage en vooraf gaan we een aantal ademhalingsoefeningen doen. We trainen hiermee het ortho- en parasympathische zenuwstelsel.

  Zo leer je voelen wat actie en rust inhoudt. Hierna is je lijf optimaal geconditioneerd voor de massage en kunnen we dieper en verder in de fysiologie werken

Een prachtig kado voor lichaam, geest en gevoel

Contact opnemen of reserveren

Ik heb een massagestudio bij mij thuis (Curaçaostraat, Amsterdam West) en ik kan eventueel ook op locatie werken.

Heb je interesse, dan hoor ik graag van je. Als je eerst wilt weten of het wat voor je is nodig ik je graag uit voor een gratis intake. Dan drinken we een kop thee en gaan we samen kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen

Als je een sessie wilt boeken of vragen hebt, stuur je dan even een mailtje?

Denken, voelen en handelen

Denken is voor de geest,
Voelen is voor het lichaam.
Als we onze emoties gaan voelen,
Brengen we kennis in ons lichaam.

Zo kun je ervaren dat je gedachten hebt,
Dat je niet die gedachten bent.
En zo kun je Voelen,
Wat jou werkelijk beweegt.

Alle veranderingen die we aan ons Gevoel meegeven,
Worden ingegeven vanuit het Denken.

Laat maar los wie je denkt dat je bent,
Ik nodig je uit om te Voelen wie je werkelijk bentDe Chillfaktor

de-chillfaktor-massage-textbook-benen

de-chillfaktor-massage-textbook-rug

de-chillfaktor-massage-textbook-langerug